Login Tussenpersonen         Login Taxateurs

 

Voordelige taxatie via het WTN Taxatie Netwerk

 

oranje10x10.gif (41 bytes) hor-line-ora-wit-gri-sp.gif (158 bytes)
vert-line-ora-wit-gri-sp.gif (139 bytes)

Aankoopbegeleiding bij een woning kopen, slechts €1195,- all-in.

Een huis kopen is nu eenmaal voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. En met de komst van het internet is de makelaardij veelal een stuk ondoorzichtiger geworden.

Er worden veel woningen aangeboden, maar waar moet je op letten bij het kopen van een woning. Er bestaan vandaag de dag vele makelaarsformules, waarbij bij sommige helaas nauwelijks kwaliteits- of opleidingseisen worden gesteld. Hoe bepaalt u of de woning voor een goede vraagprijs wordt aangeboden? Door het kopen van een woning samen te doen met één van de aangesloten aankoopmakelaars van WTN-aankoopmakelaars gaat u goed voorbereid op pad naar uw nieuwe huis.

Hoe gaat het kopen van een woning in zijn werk, wanneer u de WTN aankoopmakelaar inschakelt?

In eerste instantie heeft u veelal zelf de woning gevonden. Dit kan via landelijke woningsites zoals FUNDA, VBO.NL, DIMO, BRIXTER, JAAP.NL of één van de andere woningsites.

U maakt een afspraak met de verkopende partij en bezichtigd de woning. Wanneer de woning in grote lijnen aan uw verwachtingen voldoet en eventueel een bod wenst uit te brengen, schakelt u één van onze aankoopmakelaars in. U kunt dit doen door het sturen van een E-mail aan info@woningtaxateur.com of telefonisch contact op te nemen onder telefoonnummer 0252-620205.

Vervolgens wordt er een afspraak ingepland om gezamenlijk de woning te bezichtigen. Wordt de woning verkocht door een verkopende makelaar? Deze makelaar, verkoopt de woning in opdracht van de verkoper en zal er dus alleen aan doen om voor de verkoper een zo gunstig mogelijke transactie te verzorgen. Dit is dus in feite uw tegenspeler. Uw aankoopmakelaar van WTN-aankoopmakelaars is er speciaal voor u. Hij zal u advies geven over de te volgen strategie voor aankoop, een indicatie van de te verwachte aankoopsom geven, onderhandelingen voeren en overige belangrijke zaken m.b.t. de aankoop voor u verzorgen.

Uw aankoopmakelaar bekijkt wat de werkelijke waarde is van de woning, afgezien van wat de vraagprijs is. De aankoop-makelaars van WTN zijn ervaren in het onderhandelen over de waarde van onroerend goed. Daarnaast beschikken zij over een grote hoeveelheid ervaring in het kopen van een huis en bezitten een hoop bouwtechnische kennis, waardoor ze u ook kunnen adviseren bij eventuele gebreken aan de woning.

WTN-taxaties heeft voor aankoopbegeleiding een unieke tarief ontwikkeld, waarbij de volledige aankoopbemiddeling u bijna uitsluitend voordeel oplevert.

Voor aankoopbegeleiding betaald u € 1195,- all-in, inclusief BTW. Dit tarief is onafhankelijk van de waarde van de woning. U weet dus exact waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Deze vaste vergoeding wordt achteraf, bij de levering van de woning via de notarisafrekening in rekening gebracht. U betaalt niets vooruit.

In tegenstelling tot vele andere kantoren werkt WTN aankoopmakelaardij uitsluitend samen met gecertificeerde register makelaars / taxateurs. U haalt dus met recht vakkennis in huis bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Wilt u persoonlijk contact met betrekking tot onze aankoop makelaardij? Neem dan vrijblijvend contact op, op ons centrale telefoonnummer 0252-620205

vert-line-ora-wit-gri.gif (139 bytes)

hor-line-ora-wit-gri.gif (158 bytes)

oranje10x10.gif (41 bytes)
Taxatie door taxateus ingeschreven in het register VastgoedCert
Disclaimer

Colofon

Privacy statement

Taxatie door RVT taxatie specialis De LMV makelaar taxateur Taxatie door VBO makelaar Taxateur Taxaties voor Nationale Hypotheek Garantie
SiteMap
Taxatie via SCVM gecertificeerde taxateur